Kifejetten az élelmiszeripar számára kifejlesztett vegyszerálló nitril kesztyű. 100% latexmentes és kémiai allergénektől mentes (IV. Típusú allergének), latexfehérje (I. típusú allergének) és nitrozoaminok és nitrozátok. Kiváló rugalmasságot, szakító- és szúrási ellenállást biztosít. Ezek a munkavédelmi kesztyűk ideálisak az élelmiszer kezeléshez. 0,28 mm vastag és 330 mm hosszú. Szilikonmentes, így ideális gyártáshoz, festéshez, elektronikai munkákhoz és üvegkezeléshez, ahol a szilikon problémát jelenthet. Anyagok: Nitril. EN ISO 374-5 Micro Organisms (Pass) CE Food Safe EN 420 EN 388:2016 +A1:2018 - (3.0.0.1.X) EN ISO 374-1:2016 Type A (J.K.L.M.N.O.P) Csomagmennyiség: 12 Kartonmennyiség: 360